Tuesday, 24 January 2012

along this lunar new year holidays

normally cuti duduk rehat di rumah kann ?
tapi tak bagi aku. masa ni laa aku ambil peluang jumpa kawan. boleh nak kata takdak peluang nak rehat lama-lama di rumah.




full time with all these kind of my friend-->










setiap masa hempon asyik dowk menjerit jaa. tak letih kaa ? X) biasaa lahh sejak kehilangan face-b and apa semua tuh, hempon & ym memainkan peranan penting untuk aku buat jaringan sama kawan-kawan aku kottt..


tengok gambar aje lahh (taktau nak tulis menda lagii)































kami semua memang suka berkelakuan bangang-bangang sebegini. muehehe. well, memang sengaja letak gambar2 ni sumaa sebab malas simpan bebanyak dlm thumb drive aku.


ada lagii, ada lagii ! ;)

siang hari melepak, petang-petang meronda mencuci mata---,







 


see !
habes jari aku tadi rim motor gigit. HAHA
actually, ni punya xcdent jadi masa aku tengah polish tayar motor. untunglah ada box pertolongan cemas dlm kereta abang--,
waktu kejadian--tengah hari lepas p jumpa kengkawan

*naseb laa kena cuci motor sendiri sebab abg2 aku sekalian sibuk cuci kretaa masing :1
 

Monday, 23 January 2012

celebrating birthday of the one my bestie !

actually, b'day dea semalam ( lebih kureng 9pg dilahirkan). so, macam biasa kerja aku si tukang pemikiran kalut membuat perancangan jahat, kasi surprise siked ! http://www.emocutez.com Pada awalnya perancangan cuma minum-minum abc jew, then lepas tu kami semua p melepak ( tepi jalan dekat semak samun belakang sklh rendah dulu ). nothing to speak out now--- just take a look on the picture (uploading).


ehm,.mula-mula (sebelum kejadian) semua buat sedap. posing sana sini apa bagai semua ada~~










tapi bila perancangan sudah mula dijalankan, sikedd sorang dapat nikmati tepung gandum yang aku dah beli sebelum tu..muehehe

birthday girl sudah masuk perangkap !







wait, one more !
exclusive video--we've created (tanpa disedari)

video

http://www.emocutez.com
alhamdulillah perancangan aku semua berjaya dilaksanakan.
krew-krew terlibat : Aida(target), siti@moi, khairun@yon, farhana, syahira@syiera, dyrah@aku(main sponsor). thanks dear sebab menyokong aku dalam nak mengenakan orang !
for you aida, happy birthday. mudah-mudahan kureng sikit perangai kau yg brutal tuh. jadi PKP yang bertauliah taw ! HAHA. *aku tak pasti kau ingat lagi ke tak time bday kau tahun lepas yang aku sanggup fly balik rumah. but i'm sure, for this time made you remember it always ;)