Tuesday, 23 September 2014

Kelahiran baru


Kelahiran baru yg aku maksudkan cuma sekadar kelahiran dari dunia jahiliah di mana aku banyak merapu entah hapa hapa over-acting grammar plus pemahaman smua terabur. Malu baqhang ok hari ni baru terlintas nak jenguk blog setelah sekian lama aku tinggalkan since masuk matrik.



Kamu tau tak betapa malunya bila scroll smua post got review semua rasa macam ya Allah siapa rasuk aku masa tulis post tu apa aku dah buat ni. Rasa tak patut sangat. Rasa malu berbakul bakul ye la diri ni sgt kosong sedangkan luaran berbeza berbatu batu memang la aku taip entri pakai tangan tapi luaran tu bercakap guna mulut, tetap gak rasa tak puas hati. Rasa menyesal show off semua

2 comments:

  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete
  2. How can trace my transactions in Gdax account?
    Are you a Gdax user? If you are searching to know about the substantial methods associated with the way of tracing the transactions in Gdax account then you may immediately call Gdax expert’s team. To handle all such situations in hassle-free manner, you can reach the doors of professionals who are available 24/7 and can be reached by dialing Gdax Support Number +1-800-665-6722. The professionals are there to assist you anytime as per your need and requirement.
    For more info: https://www.cryptophonesupport.com/wallet/gdax/

    ReplyDelete