Tuesday, 23 September 2014

Kelahiran baru


Kelahiran baru yg aku maksudkan cuma sekadar kelahiran dari dunia jahiliah di mana aku banyak merapu entah hapa hapa over-acting grammar plus pemahaman smua terabur. Malu baqhang ok hari ni baru terlintas nak jenguk blog setelah sekian lama aku tinggalkan since masuk matrik.



Kamu tau tak betapa malunya bila scroll smua post got review semua rasa macam ya Allah siapa rasuk aku masa tulis post tu apa aku dah buat ni. Rasa tak patut sangat. Rasa malu berbakul bakul ye la diri ni sgt kosong sedangkan luaran berbeza berbatu batu memang la aku taip entri pakai tangan tapi luaran tu bercakap guna mulut, tetap gak rasa tak puas hati. Rasa menyesal show off semua

No comments:

Post a Comment